Termeni şi condiţii

conditii

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

www.e-psihologonline.ro este creat şi administrat de firma Psihorecrutare SRL pentru a susţine psihologia în mediul online din România şi a promova cele mai bune cabinete/clinici de psihologie din toate zonele ţării.

Accesul şi utilizarea site-ului e-psihologonline.ro se face în termenii şi condiţiile de mai jos.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

ACCESUL LA SITE

Site-ul e-psihologonline.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu. Crearea unui cont pe site-ul e-psihologonline.ro poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook sau folosind adresa de e-mail + o parolă. Prin înregistrare, utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail. Datele de autentificare sunt confidențiale.

În cazul în care, din diverse motive, doriți să renunţați la contul de pe site-ul e-psihologonline.ro, trebuie să ne trimiteţi un e-mail pe adresa contact@e-psihologonline.ro și vă vom dezactiva contul, iar toate anunțurile vor fi retrase de pe site.

Accesul la majoritatea materialelor de pe site este liber, gratuit și nu necesita un cont de utilizator. Accesul la anumite secțiuni sau facilități ale site-ului necesită înregistrare.

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:
– să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, asa !@#$%^&* este cerut de formularul de înregistrare;
– să mențineți și înnoiți, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:
– sa publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât şi orice sistem sau informație;
– sa publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
– să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
– să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare.
În caz de nerespectare a acestor condiții, administratorul site-ului se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

REGULI PENTRU ÎNREGISTRARE ŞI POSTARE

Înregistrarea necesită aprobarea unui moderator și este gratuită.

În cazul unui comportament abuziv (spam, limbaj vulgar, etc) repetat contul respectiv poate fi suspendat sau șters.

Vă rugăm să nu faceţi publice date cu caracter personal în conţinutul materialelor postate (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc) sau să oferiţi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate sau numărul de telefon va fi șters din anunț.

Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.

Prin trimiterea anunțului/articolului spre publicare către site, declarați că sunteţi de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice anunț care nu respectă termenii și condițiile, în orice mod. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului.

 

DREPTUL DE AUTOR

Întregul conținut al paginii e-psihologonline.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informații aparțin site-ului. Aceste informații sunt protejate conform legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe e-psihologonline.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al administratorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul e-psihologonline.ro afirmaţi, garantaţi și susțineţi că dețineţi toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalcaţi dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Sunteţi răspunzători pentru tot ceea ce postaţi și de consecința publicării oricărui tip de conţinut.

Prin introducerea materialelor în orice segment public sau privat de pe site, ii acordați administratorului dreptul continuu, irevocabil și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scara internațională sau de a-l incorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscuta sau care urmează sa se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale.