Furnizori de formare profesională

ÎNSCRIEREA FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ PE  PORTALUL E-PSIHOLOGONLINE.RO

E-psihologonline.ro este unul dintre principalii susţinători ai psihologiei în mediul online din România, afirmând dreptul tuturor la educaţie, informaţii şi servicii de calitate.

E-psihologonline.ro valorifică impactul deosebit de puternic pe care îl au astăzi reţelele sociale şi se dezvoltă în permanenţă în direcţia performanţei, dobândind recunoaştere şi apreciere în ceea ce priveşte promovarea serviciilor psihologice.

Pagina Facebook Psiholog Online creată special pentru a sprijini activitatea portalului e-psihologonline.ro se bucură la momentul lansării de 133.000 de fani, impactul postărilor fiind de peste 1.000.000 săptămânal şi peste 100.000 de interacţiuni cu postările.

Sunteţi o instituţie, asociaţie, fundaţie, federaţie care organizează cursuri de formare profesională continuă sau cursuri complementare de specializare profesională în domeniul psihologiei? Furnizaţi produse şi servicii psihologice?

Vă oferim posibilitatea de a beneficia de serviciile de promovare online prin intermediul e-psihologonline.ro şi Psiholog Online! Puteți atrage cursanţi sau clienți noi, cu ajutorul instrumentelor online adaptate nevoilor dumneavoastră, urmărind menţinerea şi dezvoltarea prestigiului şi performanţelor personale şi profesionale în activitatea cu clienţii şi colaboratorii!

Echipa noastră vă sprijină eforturile prin dezvoltarea unor metode şi instrumente de promovare adaptate cerinţelor clienţilor, directe,  variate şi care au scopul de a vă pune în valoare.

Viziunea e-psihologonline.ro este de a construi în jurul său o comunitate de oameni cu personalitate puternică şi împlinită, în armonie cu lumea interioară şi exterioară, constituind un reper de calitate în domeniul serviciilor psihologice.

Puteţi opta pentru promovare prin intermediul bannerelor statice sau dinamice, advertorialelor, articolelor şi mesajelor ce vor fi postate pe site, cât şi pe pagina de facebook.

Înscrierea pe portalul e-psihologonline.ro se face prin următoarele abonamente, disponibile în funcţie de durata de timp pe care o alegeţi:

1) 6 luni – 250 lei;

2) 1 an – 450 lei;

3) 2 ani – 650 lei.

Avantajele înscrierii:

 • Prezenţa şi publicarea cursurilor, activităţilor, evenimentelor, articolelor sau mesajelor pe pagina Facebook Psiholog Online care se bucură la momentul lansării de 133.000 de fani, impactul postărilor fiind de peste 1.000.000 săptămânal şi peste 100.000 de interacţiuni cu postările;
 • Promovare în cadrul aplicaţiei E-psihologonline, disponibilă gratuit pe toate telefoanele mobile şi tabletele cu sistem de operare Android.

Următoarele servicii sunt incluse în abonamentele disponibile pe perioada pentru care optaţi:

 • prezentarea detaliată a instituţiei/asociaţiei/fundaţiei/federaţiei (include date de contact şi fotografii);
 • publicarea unui număr nelimitat de cursuri, evenimente, activităţi, articole, etc.;
 • link personalizat;
 • optimizare pentru motoarele de căutare – foarte important;
 • prezenţa zilnică pe reţelele sociale;
 • poziţionare pe harta interactivă;
 • suport tehnic;
 • posibilitatea de a posta articole;
 • posibilitatea de a posta anunţuri.

    Subiectele postate rămân active şi după expirarea abonamentului, putând fi accesate în continuare.