Despre noi

E-psihologonline.ro – cei mai buni psihologi din România
[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Parteneri – Link către e-psihologonline.ro – Termeni şi condiţii – Cookies[/dropshadowbox]
Internetul a schimbat perspectivele umanităţii în ultimele două decenii, oferind o varietate de resurse şi acces aproape nelimitat la informație. Sănătatea mintală este un subiect de care utilizatorii internetului din întreaga lume se interesează în cel mai înalt grad. Oamenii care vor să-şi rezolve o problemă ori care vor să înveţe să se simtă bine cu ei şi cu lumea se documentează înainte de a apela la serviciile unui specialist. Informarea corectă creşte şansele de reuşită ale oricărui demers întreprins pentru gestionarea situaţiilor dificile şi schimbarea comportamentelor nesănătoase.
Pentru satisfacerea necesităţilor de informare corectă şi de prezentare a celor mai bune servicii în domeniul psihologiei urmăm un set de pricipii pe care le numim valorile noastre:
– Responsabilitate –  ne angajăm să respectăm promisiunile faţă de fiecare client, candidat sau  colaborator;
– Integritate – adoptăm şi respectăm un înalt nivel de etică personală şi profesională, de onestitate şi încredere;
– Respect – acţionăm faţă de toată lumea cu respect, curtoazie şi echitate;
– Colaborare – lucrăm în echipă şi împărtăşim cunoştinţele pentru a crea un mediu propice dezvoltării, inovaţiei şi informării corecte;
– Implicare –  ca actori angajaţi total în ceea ce facem, ne implicăm cu pasiune în toate proiectele noastre.
www.e-psihologonline.ro (portalul care prezintă cei mai buni psihologi din România) este un demers susținut de a promova serviciile de calitate, informația corectă, bine documentată și responsabilă. Eforturile şi pasiunea noastră pentru domeniul psihologiei se materializează prin informaţii verificate şi veridice, aduse în faţa utilizatorilor prin munca echipei şi a colaboratorilor, care lucrează zilnic pentru a dezvolta acest proiect de informare online.
Informaţiile prezentate pe site şi pe pagina Facebook, articolele de specialitate, anunţurile şi serviciile oferite sunt structurate pe categorii, fiind orientate către specialişti, practicieni, studenţi şi, în final, tuturor persoanelor interesate de o viață sănătosă şi echilibrată.
Prin promovarea cabinetelor şi clinicilor de psihologie din fiecare unitate administrativ-teritorială realizăm o zonă de interacțiune a cererii și ofertei de servicii psihologice. Totodată, prezentarea ofertei furnizorilor de formare profesională întregeşte tabloul serviciilor psihologice disponibile în România.
Accesul la informaţie de calitate este vital în societatea super aglomerată de astăzi, oferindu-ne tuturor perspectiva a ceea ce înseamnă discernământ, şanse, echilibru, sănătate.
Cu acest gânduri vă așteptăm zilnic pe site-ul e.psihologonline.ro şi pe pagina de facebook Psiholog Online!
Echipa Psihorecrutare.