Curs limba germana incepatori nivel A1.1 pret 735 lei

Limba germana este vorbita astazi de peste 130 de milioane de persoane din intreaga lume, prin urmare cunoasterea acestei limbi straine la un nivel cat mai inalt a devenit o reala necesitate.
German Kulturhaus vine in intampinarea acestei nevoi oferind persoanelor interesate cursuri de limba germana pentru incepatori, intermediari sau avansati. La inceputul fiecarui modul oferim posibilitatea unei evaluari initiale, gratuite, in vederea organizarii grupelor de studiu in functie de nivelul de cunostinte, urmand ca apoi cursurile sa se organizeze in grupe restranse de cursanti pentru o eficientizare maxima a procesului de invatare. La finalul cursului dobanditi competente in citire, ascultare, conversatie, scriere si discurs oral.
Cursurile de limba germana se vor desfasura in locatia German Kulturhaus din Str. Anton Pann, nr. 17 A, cu o frecventa de 3 sedinte/saptamana, o sedinta durează 1h si 40 minute, in total fiind 30 ore de studiu.
Costul unui modul de limba germana este de 735 de lei. Separat se achizitioneaza manualul imprena cu CD-urile la pretul de 55 de lei.
German Kulturhaus este un centru de invatare a limbii germane, care se adreseaza atat copiilor cat si adultilor, cursurile noastre prin continutul si calitatea lor, crescand considerabil nivelul de pregatire al participantilor. Respectul fata de clienti, trainerii vorbitori nativi de limba germana precum si pretul extrem de avantajos sunt elementele cheie care aduc un plus valoare cursurilor oferte de German Kulturhaus.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul nostru: https://www.germankulturhaus.ro

One comment

  • Nick

    Sunt foarte OK profesoarele de la acest centru de limba germana, recomand atat pentru copii cat si pentru cei mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.