Clinică de Psihologie – T.A.C.T – Servicii de Psihologie Psihoterapie și Psihodiagnostic

Prin activitatea desfășurată în cadrul Societății Civile Profesionale de Psihologie T.A.C.T de către psihologii acreditați de Colegiul Psihologilor din România, întreaga gama de servicii este pusă la dispoziție, de la evaluarea psihologică până la psihoterapie, indiferent de vârsta – avem experiența atât în lucrul cu copii, cât și cu adulți.

Evaluare psihologică prin teste licențiate.

Se eliberează avize/rapoarte cu timbru profesional.

Specialități pentru copii, adolescenți, adulți:

1. Psihoterapie cognitiv-comportamentală – evaluarea structurilor de personalitate, terapie individuală, de cuplu, de grup.

2. Dezvoltare personală – optimizare persoanală.

3. Psihologie Clinică – evaluarea psihologică a persoanelor adulte în vederea încadrării în grad de handicap, testare, intervenție psihologică clinică.

4. Psihologia Muncii și Organizațională – evaluare psihologică în vederea angajării, autorizării/ menținerii în funcție sau la solicitarea instituțiilor abilitate, conform legislației în vigoare, a persoanelor care lucrează în condiții deosebite de muncă (în izolare, la înălțime, în tură de noapte etc).

5. Psihologia Transporturilor – clinică este autorizată de către Ministerul Transporturilor în vederea obținerii permisului de conducere auto, în cazul obținerii unui nou permis de conducere auto anulat, pentru autovehicule, tractoare agricole sau forestiere, ambarcațiuni și tramvaie.

6. Psihologia Siguranței Naționale – Evaluarea psihologică pentru deținerea și utilizarea armelor și munițiilor supuse autorizării/materiale și substanțe explozive.

7. Consiliere Educațională și Vocațională – Evaluarea identității vocaționale și realizarea profilului psiho-profesional.

Pentru mai multe informații și progrămari:
web: psitact.ro
fb: facebook.com/psitactpage
Telefon contact și whatsapp: 0785491111 – Teodora
Viața în echilibru cu T.A.C.T!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.