Centrul Psihologic Institut Miron – Dr. Miron Itzhak – Piatra Neamt

Cabinetul psihologic – Institut Miron – situat in centrul orasului Piatra Neamt a implinit in 2016 20 de ani de activitate profesionala in domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei, psihologiei muncii si transportului. Este condus de catre Dr. Miron Itzhak, psiholog clinician principal cu drept de supervizare, cu o mare experienta teoretica si practica (studiile de 5 licente si masteratul le-a facut la Universitatea Bar-Ilan din Israel).

Multi din clientii Dr. Miron folosesc psihologia online (prin Skype) si sunt din foarte multe tari din tot globul.

Sunati cu incredere la nr. de tel. +40233 236 146 sau +40747 627 971 sau +40724 225 214. La prima intalnire se face o proba tehnica pentru testarea indeplinirii conditiilor de tratament online. Intrati pe Skype folosind id-ul takimiron – Piatra Neamt.

Va multumesc,
Dr. Miron

2 comments

  • Ardelean Laura

    Bunaziua Sufar de anxietate cu atac de panica pe fond structural histrionic de 10 ani ca tratament iau rivotril si setralina sub forma de stimuloton as vrea sa pot munci dar am zile cind sint prea agitata stari de rau atac de panica si am zile linistite dar nu pot face nimic fara putere ma simt atunci pierderi de echilibru epuizare oboseala fara sa fac mare lucru as vrea un sfat orice va multumesc .Cu respect.

    • Dr Miron Itzhak

      Nu pot da nici un sfat. Trebuie sa veniti la cabinetul meu din Piatra neamt si sa avem o sedinta psihologica. Nr de tel : 0233-236146 sau 0747-627971. Cu respect: : Dr Miron Itzhak- Psiholog clinician principal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.