Cabinet individual de psihologie Owrang Hajar

Prezentare cabinet individual de psihologie Hajar Owrang pentru platforma psihologi-Bucuresti.
Numele meu este Hajar Owrang, sunt psiholog/ consilier sistemic de cuplu și de familie, consilier pentru dezvoltare personală, coach și fondator al Centrului online pentru servicii de consiliere, psihoterapie și dezvoltare personală Vocea Terapeutului.
Dorești să-ți înțelegi și să-ți manageriezi mai bine emoțiile, să-ți îmbunătățești rezultatele la școală sau la serviciu, să înveți cum să scap de stres, cum să-ți organizez mai bine timpul, ca să te poți bucura de cei dragi și să te odihnești, pentru a da rezultate cat mai bune în tot ceea ce faci?
Vrei să înveți cum să-ți recunoști, accepți și învingi temerile, să îți regăsești încrederea în tine și în cei din jur, să-i înțelegi și să comunici mai eficient, clădind relații sănătoase oriunde te-ai afla?
Încerci să-ți regăsești echilibrul și să depășești dificultățile cu care te confrunți în viața de zi cu zi sau să treci peste o întâmplare care ți-a marcat existența? Vrei să te bucuri mai mult de viață, de prieteni și de lucrurile care îți fac cu adevărat plăcere?

Ai un vis, o pasiune, un obiectiv pe care vrei să-l atingi în perioada următoare? Încerci mereu să fii cel mai bun în tot ceea ce faci dar uneori ți se pare greu și simți că e prea multă presiune?

Ai nevoie de îndrumare, de sprijin, de cineva care să te asculte, să te înțeleagă și să-ți fie alături în acest drum anevoios, oferindu-ți soluții eficiente, verificate de profesioniști?

Indiferent care este motivul pentru care te afli astăzi aici, Încă dintru început vreau să-ți mulțumesc că ești aici și să te felicit pentru alegerea făcută, deoarece acesta este un prim pas spre atingerea obiectivelor tale.

Chiar dacă psihologia nu este un domeniu în care să obții rezultate o fără efort și într-un timp extrem de scurt, sunt convinsă că împreună, cu răbdare și perseverență, aplicând tehnici și soluții verificate, pe care le vom adapta nevoilor tale, vom reușii să ajungem exact acolo unde ne dorim.

Ce îmi oferă aceste certitudini? Chiar dacă în România, psihoterapia și consilierea psihologică nu este atât de cunoscută și oamenii au adeseori rezerve și temeri, atunci când vine vorba de o vizită la un specialist, în realitate această știință are originii străvechi.

De-a lungul istoriei, numeroși învățați din diverse culturi și tradiții, de la Egiptul antic, la filozofie greci, la savanții moderni, au încercat să cunoască și să înțeleagă modul în care funcționează gândirea umană, modul în care ne comportăm, reacționăm, fricile și emoțiile, dar și dorințele și motivația care ne ajută și ne oferă puterea de a merge mai departe, depășind orice obstacol și reușind într-un final să ne atingem obiectivele.
Suntem aici pentru a te asculta!
Indiferent de problema cu care te confrunți, suntem alături de tine, mereu pregătiți să-ți oferim consiliere psihologică profesionistă cu soluții personalizate 1-la-1, pentru a ne asigura că-ți vei regăsi echilibrul, siguranța, încrederea în tine și bucuria de a trăi.
Bazându-ne pe o experiență în domeniu acumulată de-a lungul anilor,, timp în care am ajutat nenumărate persoane, garantăm că vei simții o schimbare chiar după prima ședință!
Dacă ai dificultăți în a comunica cu copilul tău și ți se pare că se îndepărtează sau se închide în sine și vrei să fii un părinte mai bun, să înțelegi mai bine sentimentele, emoțiile, dorințele și provocările cu care se confruntă copilul tău, mai ales în perioada dificilă a adolescenței?
Apelează cu încredere la serviciile noastre și beneficiezi de soluții și metode verificate de profesioniști și afli mai multe despre cum poți comunica eficient cu copilul tău și să-l ajuți să depășească orice obstacol crescând frumos și sănătos. Îți oferim ajutor specializat pentru a vă bucura împreună de aceste perioade unice.
Îți mulțumesc mult că ești alături de noi.
Cu respect și prietenie, Psiholog Hajar Owrang.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.