Abonamente

abonamentePROMOVARE PE PORTALUL CELOR MAI BUNI PSIHOLOGI DIN ROMÂNIA (E-PSIHOLOGONLINE.RO)

E-psihologonline.ro este unul dintre principalii susţinători ai psihologiei în mediul online din România, afirmând dreptul tuturor la educaţie, informaţii şi servicii de calitate.

E-psihologonline.ro valorifică forţa şi impactul deosebit pe care îl au astăzi reţelele sociale şi se dezvoltă în permanenţă în direcţia performanţei, dobândind recunoaştere şi apreciere în ceea ce priveşte promovarea serviciilor psihologice.

Pagina Facebook Cabinete Psihologice Online creată special pentru a sprijini activitatea portalului e-psihologonline.ro se bucură la momentul lansării de peste 11.000 de fani, impactul postărilor fiind de peste 10.000 săptămânal şi peste 1.500 de interacţiuni cu postările.

Sunteţi un cabinet sau o clinică de psihologie? Furnizaţi produse şi servicii psihologice?

Vă oferim posibilitatea de a beneficia de serviciile de promovare online prin intermediul e-psihologonline.ro şi Cabinete Psihologice Online! Puteți atrage pacienți sau clienți noi, cu ajutorul instrumentelor online adaptate nevoilor dumneavoastră, urmărind menţinerea şi dezvoltarea prestigiului şi performanţelor personale şi profesionale în activitatea cu clienţii şi colaboratorii!

Echipa noastră vă sprijină eforturile prin dezvoltarea unor metode şi instrumente de promovare adaptate cerinţelor clienţilor, directe,  variate şi care au scopul de a vă pune în valoare.

Viziunea e-psihologonline.ro este de a construi în jurul său o comunitate de oameni cu personalitate puternică şi împlinită, în armonie cu lumea interioară şi exterioară, constituind un reper de calitate în domeniul serviciilor psihologice.

Puteţi opta pentru promovare prin intermediul bannerelor statice sau dinamice, advertorialelor, articolelor şi mesajelor ce vor fi postate pe site, cât şi pe pagina de facebook.

Înscrierea pe portalul e-psihologonline.ro, unde beneficiaţi de exclusivitate pe zona dumneavoastră de funcţionare, se face printr-un abonament unic, pe durata de un an de zile.

Pentru înscrierea cabinetului/clinicii în mai multe categorii (specialităţi), se adaugă anumite sume pentru fiecare altă specialitate.

În continuare, mergeţi la pagina înscrie cabinet/clinică pentru a introduce principalele date care doriţi să apară pe site-ul e-psihologonline.ro în perioada pentru care optaţi sau mergeţi la pagina contact dacă aveţi nevoie de mai multe detalii.